Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Οι προεκλογικές υποσχέσεις του Δημάρχου και η πραγματκότητα του Γυμνασίου- Λυκείου Θέρμου



«ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ- ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ
Σήμερα, τέσσερα (4) χρόνια, μετά το σεισμό της 10ης Απριλίου του 2007, οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Θέρμου παραμένουν στις λυόμενες αίθουσες σε αντιπαιδαγωγικές και ανθυγιεινές συνθήκες, χωρίς να είναι ορατή η ανακατασκευή του παλιού σχολείου και η δημιουργία νέου σχολείου για το Λύκειο.
Οι προεκλογικές υποσχέσεις του Δημάρχου ότι «έχω τον...
Αντιπεριφερειάρχη, έχω τον Περιφερειάρχη, έχω την κυβέρνηση και μπορώ να λύνω τα προβλήματα», όπως και οι δεσμεύσεις, κατά την ημέρα έναρξης του σχολικού έτους, μπροστά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ότι στα τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου δημοπρατείται η επισκευή του παλιού σχολείου, με το ποσό των 2.400.000 ευρώ και μέχρι το τέλος του έτους, θα δημοπρατηθεί και η κατασκευή νέου κτηρίου για το Λύκειο, στο χώρο του οικοπέδου, αποδεικνύονται για μια ακόμα φορά φούσκες. Είχαν ως βασικό στόχο την υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών, αφού ούτε το παλιό σχολείο δημοπρατήθηκε και το παραπάνω ποσό είναι μόνο στα χαρτιά, ενώ, δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί ούτε καν η μελέτη για το νέο κτήριο του Λυκείου.
Φαίνεται, λοιπόν, ξεκάθαρα ότι η Δημοτική Αρχή του Θέρμου δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος . Χρειάζεται, συνεπώς, η κινητοποίηση όλων των φορέων και των πολιτών του Θέρμου και της ευρύτερης περιοχής για τη λύση του προβλήματος και τον τερματισμό της ομηρίας των μαθητών στα λυόμενα.

Θέρμο 10-4-2011
Γραφείο Τύπου «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου