Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΖΗΤΑΜΕ το πρόστιμο για το βυτίο να προσωποποιηθεί στους άρχοντες της δημοτικής αρχής που καταδικαστήκαν.


Γκουντ μορνινγκ πιπολ μου τι μου κάνετε? Θενκ γιου θενκ γιου καταρχάς για την ανταπόκριση και τις επισκέψεις στο βλογάκι μου. 

Όλο αυτό το διάστημα εκτός από τους χιλιάδες που επισκέπτεστε καθημερινά και διαβάζεται δεν είναι λίγοι αυτοί που λατρέψατε μέσα σε λίγες μέρες να με μισείτε. Είναι πολλές οι ευχές σας και
μεγάλο το ενδιαφέρον για την σεξουαλική μου ζωή.  Άπειρα σχόλια με χυδαίες  βρισιές αλλά και απειλές. Να είστε γκουντ α’ι’ λοβ γιου.

Θέμα τουντε’ι’ το λατρεμένο βυτίο μας. Το βυτίο του Ανακτορίου. Ναι εκείνο που δούλευε με μπλακ και άραχνα λεφτά που δεν ξέρουμε που πήγαν. Ναι εκείνο που καταδικάστηκε ο δήμος και πληρώνουμε το πρόστιμο κάθε μήνα νταγκα νταγκα όλοι εμείς οι δημότες. Τι? Δεν το ξέρετε? Δεν σας το είπαν τα αντικειμενικά βλογ της περιοχής? Μα γιατί? Γουα’ι’? Γουα’ι’? Με στεναχωράτε του του ματς.

Το βυτίο δούλευε με μαύρα λεφτά και ο δήμος έφαγε φρομ μπιχα’ι’ντ 100.000 ευρουλάκια πρόστιμο.

Δηλαδή ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ η πράξη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ οι αρμόδιοι αλλά το πρόστιμο το πλήρωσε ο λαός. Από την τσεπούλα μας πήραν 100 χοτ χοτ χοτ χιλιαρικάκια για την σακούλα του δήμου.

Δεν ξεχνάμε το χθες.

Ζητάμε άμεση προσωποποίηση του χρέους στην δημοτική αρχή που καταδικάστηκε και όχι πληρωμή του από τον λαό.

Ζητάμε άμεση είσπραξη του ποσού και κατανομή του σε δημοτικά έργα πχ παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις, κλείσιμο των λακκουβών.


Του μπι κοντινιου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου