Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Πανικός και κρύος ιδρώτας από τον Αποστολάκη. Δεν μπορεί να κλείσει ψηφοδέλτιο. Αναλώνεται σε ανακοινώσεις και πυροτεχνήματα.


 Γράφει το Παρον της Αιτ/νίας.

Καθημερινά με την προεκλογική του παρουσία ως επικεφαλής ο κ. Αποστολάκης αποδεικνύει ότι ανήκει στο παλιό το οποίο προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του αλλά μάταια! Ο πρώην
Δήμαρχος Ανακτορίου που προσχώρησε στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ σε περίοδο πολιτικής άνοιξης και αποχώρησε ή ανεξαρτητοποιήθηκε σε περίοδο πολιτικού χειμώνα εν μέσω προεκλογικής περιόδου πέφτει από λακκούβα σε λακκούβα έχουμε την αίσθηση!

 Ενώ έχει προβλήματα να διαχειριστεί με το συνδυασμό του καθώς δεν μπορεί να κλείσει υποψηφίους τόσο για το γενικό ψηφοδέλτιο , όσο και για τα τοπικά ο κ. Αποστολάκης κλήθηκε να διαχειριστεί ανεπιτυχώς αυτές τις ημέρες και μια πρωτοποριακή πρόταση του αντιπάλου του Θ. Φερεντίνου! Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Θ. Φερεντίνος για δεύτερη φορά κάλεσε όλους τους υποψηφίους να δεσμευτούν για θέματα κοινής πολιτικής που θα χαράξει όποιος συνδυασμός κι αν εκλεγεί και για να τους ενημερώσει με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Δήμαρχου για την οικονομική κατάσταση του Δήμου! Ο πρώην Δήμαρχος Ανακτορίου όμως και εκ νέου υποψήφιος κ. Αποστολάκης ενώ στην πρώτη συνάντηση δεν παραβρέθηκε υποστηρίζοντας με ανακοίνωση του πως δεν καλέστηκε όπως έπρεπε , εξακολουθεί και στην δεύτερη πρόσκληση του κ. Φερεντίνου την στείρα άρνηση με προφανή σκοπό!

 Έλεγε τότε λοιπόν ο κ. Αποστολάκης δικαιολογώντας την απουσία του : «Δεν θα σχολιάσω το ύφος με το οποίο απευθύνεστε σε συνυποψήφιους σας ούτε τον τρόπο που επιλέξατε να μας ενημερώσετε, θα σας πω μόνο ότι ακόμα κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν καλεί σε διαβούλευση τους πολιτικούς αρχηγούς φροντίζει πρώτα να τους ενημερώσει και να συμφωνήσουν όλοι μαζί για την ατζέντα της συζήτησης και για τον χρόνο που θα γίνει. Κατανοώ τον πανικό και την σύγχυση σου αλλά δεν θα ακολουθήσω την προχειρότητα των επιλογών σου.»!

Τώρα που ο κ. Φερεντίνος ζήτησε από όλους τους συνδυασμούς να συνεννοηθούν τηλεφωνικά για την ημέρα και την ώρα που βολεύει όλους για να γίνει η συνάντηση εργασίας , εκείνος ξανά αρνείται και ξανά βγάζει ανακοίνωση μέσα από την οποία είναι έκδηλα τα στοιχεία του πανικού της παράταξης Αποστολάκη! Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ανακοίνωσης του κ. Αποστολάκη προτάσσεται διαφορετική δικαιολογία! Στην πρώτη ανακοίνωση ο κ. Αποστολάκης υποστηρίζει πως δεν ενημερώθηκε όπως έπρεπε ούτε λίγο , ούτε πολύ ενώ στην δεύτερη (που κατά την γνώμη μας δεν χρειάζονταν αφού ο,τι είχε να πει για το θέμα θα έπρεπε να το είχε εξαντλήσει σε μια ανακοίνωση ) επιχειρηματολογεί διαφορετικά για να δικαιολογήσει την απουσία του!

Όπως αντιλαμβάνεστε οι δυο διαφορετικές απαντήσεις για το ίδιο θέμα μαρτυρούν τόσο πανικό , όσο και προχειρότητα από τον κ. Αποστολάκη αλλά επίσης φανερώνουν πως η επιμονή του κ. Φερεντίνου και ο νέος πολιτικός τρόπος έκφρασης του πανικόβαλαν τον πρώην Δήμαρχο! Στη νέα του επιστολή ο κ. Αποστολακης αναφέρεται υποτιμητικά στην Συμμαχία Προσφοράς στην παράταξη δηλαδή Τάνταρου που συμμετείχε στην προηγούμενη συνάντηση και την οποία χαρακτηρίζει αποχωρούσα! Πως αλήθεια είναι αποχωρούσα κ. Αποστολάκη όταν τα στελέχη της δηλώνουν παρών και μάχονται για θέματα του Δήμου με θέσεις και απόψεις μέσα από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ;

Ατυχές από όλες τις απόψεις η επικοινωνιακή διαχείριση της πρόσκλησης Φερεντίνου από τον κ. Αποστολάκη , ο ποίος φαίνεται να είναι πλέον πολύ «στριμωγμένος» από τις κινήσεις και το νέο ήθος που φέρνει στα δημοτικά πράγματα της περιοχής ο κ. Φερεντίνος! Λογικό θα μου πείτε καθώς ο κ. Αποστολάκης γεννήθηκε και ανδρώθηκε μέσα στο παλιό ΠΑΣΟΚ και γνωρίζει από παλαιοκοματικούς τρόπους καθώς λέγεται! Γιατί η άλλη εκδοχή είναι πως ο κ. Αποστολάκης δεν έχει να πει κάτι σε αυτή την συνάντηση καθώς δεν έχει έτοιμο πρόγραμμα για να καταθέσει και να παρουσιάσει στο λαό της Βόνιτσας , αφού αναλώνεται στο να βρει άτομα για το συνδυασμό του!

2 σχόλια:

  1. Γιατι ο Φερεντινος εκτος απο τους λογαριασμους νερού τι αλλο εχει να μας πει; ρε ουστ απο 'κει κοπροσκυλα ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο block έχεις να το χαίρεστε χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή