Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μην ξεβρακώνεστε άλλο, αποδεχτείτε την ήττα σας, έμεινε ένας μήνας να σώσετε όση αξιοπρέπεια σας έχει μείνει.


Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο, αλλά μην νομίζεται ότι ξεχνάμε, ανήθικο, κλέφτη και αποδεδειγμένα ανίκανο έλεγε πριν λίγα χρόνια ο Π@ντελής τον Γιωργοθόδωρο και έβγαζε ανακοινώσεις δεξιά και αριστερά.

Σήμερα είναι ο νούμερο ένα προπαγανδιστής υπέρ του με site και blog που διατηρεί με ανώνυμες
δημοσιεύσεις. Λασπολόγους από τους λίγους ο Π@ντελής δίδαξε πρώτος την τέχνη της ανωνυμίας και της Γκεμπελικής λασπολογίας αρθρογραφώντας ως Νέρωνας σε τοπική εφημερίδα χωρίς όμως να λέει το όνομά του.

Ποιον σφυροκοπούσε ως Νέρωνας; Φυσικά τον σημερινό του αρχηγό. Τον Γιωργοθόδωρο.

Τα ίδια έλεγε και για τον σημερινό του αρχηγό όταν ήταν απέναντι, θα τον πιστέψουμε σήμερα; Τα ίδια λέει και σήμερα. Για αυτούς όμως που μέχρι χθες έσκιζε τα ρούχα του υπέρ τους.

Μάλλον οι δημοσκοπήσεις από Ρηγίλλης και Κουμουνδούρου που και οι δύο τους έχουν εκτός δεύτερου γύρου στις εκλογές τους έχει κάνει να τρέχουν και να μην φτάνουν, όσο και να θέλουν να υποβαθμίσουν το γεγονός των δημοσκοπήσεων. Βάζουν όλα τα δυνατά τους και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για λίγες ψήφους.

Ο λαός θα σας στείλει σπίτια σας.

Για να θυμόμαστε σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Π@ντελή λίγα χρόνια πριν.


<<Διαβάζοντας για άλλη μια φορά το κείμενο παρωδία που έστειλε ο πρώην αποτυχημένος (κατά κοινή ομολογία) Δήμαρχος Ανακτορίου, πραγματικά αηδίασα γιατί ο εν λόγο κύριος παραπληροφορεί τον κόσμο. 

Τον παραπληροφορεί γιατί λέει ένα μεγάλο ανήθικο ψέμα που αφορά την περίοδο 2003 και την ανάληψη των δημαρχιακών του καθηκόντων στο Δήμο Ανακτορίου και όχι των κοινοτήτων του Ανακτορίου που όπως λέει παρέλαβε χρέη. 

Σύντομα θα του απαντήσω για εκείνη την περίοδο και θα του απαντήσω σκληρά γιατί τότε δεν υπήρχε ένας Δήμαρχος ανύπαρκτος. Τότε υπήρχε ένας Δήμαρχος που με αντίξοες συνθήκες διεκδίκησε, πραγματοποίησε και άφησε έργα που δίνουν αξία σε ένα τόπο, που τον κάνω ανταγωνιστικό και προσφέρουν όχι στο μάτι του πολίτη αλλά στις ουσιώδες ανάγκες του. Υπήρχε ένας Δήμαρχος που κανείς ποτέ δεν είπε ότι έκλεψε και υπεξαίρεσε χρήματα του Δήμου. 

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα να μιλήσω και να πω (ως Αποστολάκης Παντελής τώρα και όχι ως Νέρωνας) όσα δεν έχω γράψει στην εφημερίδα «Ακαρνανικά Νέα», με το ψευδώνυμο ΝΕΡΩΝΑΣ, γιατί απλά σεβόμουν τον κύριο Γεώργιο Αποστολάκη. 

Πλησιάζει η ώρα να γράψω ολοκληρωμένα, για τελευταία φορά, για τα τεκταινόμενα της οκταετίας του, αλλά και για το τι παρέλαβε το 2003. Αφήνω απλά ένα μικρό χρονικό διάστημα να διαβάσει ο κόσμος το κείμενο του κυρίου Αποστολάκη μέσα από τα blogs (που όπως λέει παπαγαλίζουν) και τον τοπικό τύπο. 

Σύντομα λοιπόν θα εκφράσω την σκληρή και αληθινή άποψη μου αρχικά μέσα από την εφημερίδα «Ακαρνανικά Νέα» και μετέπειτα μέσα από τα έγκυρα blogς της περιοχής μας. 

 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος ΒΟΝΙΤΣΑΣ>>

Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην λογική σας, η ανακοίνωση υπάρχει στο xiromeronews στο σύνδεσμο 
http://xiromeronews.blogspot.gr/2011/07/blog-post_74.html

(Επειδή ξέρουμε ότι θα δημοσιεύσει ανακοίνωση με την οποία θα το παίζει ήρωας και ότι τον χτυπάμε ανήθικα επειδή είναι δυνατός έχουμε να πούμε ότι την ανωνυμία την δίδαξε αυτός, τα χτυπήματα κάτω από την μέση τα δίδαξε αυτός και φυσικά δεν είμαστε αντικειμενικοί όπως δεν είναι το amvrakikosnes, το aktiovonitsanews, το vonitsapress, το katounanews και όλα τα λοιπά blog και site. Δεν είναι κανένα αντικειμενικό γιατί γράφουμε την άποψη μας όπως θέλουμε εμείς και γιατί ‘Έτσι είναι η πολιτική αγόρι μου’.)



1 σχόλιο: