Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Copy paste εκτός από τα σχόλια στα φιλικά blog οι συνεργάτες του Γιωργοθόδωρου κάνουν klopi paste και το λογότυπο αλλά και το όνομα του συνδυασμού του.


Με μεγάλη προχειρότητα, όπως αντιμετωπίζουν και τις εκλογές, οι συνεργάτες του κυρίου Αποστολάκη του πρότειναν- το σίγουρο- κλεμμένο λογότυπο από συνάδερφο υποψήφιο της Κρήτης.

Εργολαβία πήραν οι συνεργάτες του Γιωργοθώδορου το copy paste, πέραν των σχολίων που
έχουν πάρει εργολαβία και αντιγράφουν σε όλα τα τοπικά blog από το αντικειμενικό blog που εμφανίστηκε 40 μέρες πριν τις εκλογές σφυροκοπώντας τους άλλους υποψηφίους αντικειμενικά πάντα.

Ευαγγελιζόμενο την αντικειμενικότητα, αν υπάρχει θεός, πετά λάσπη και κάνει αντικειμενικές δημοσκοπήσεις του κώλου (κωλονοσκοπίσεις δηλαδή) δίνοντας δημοκρατικά 99% στον γιωργοθόδωρο. Μας θυμίζετε άλλες εποχές.

 Ευτυχώς που έχουμε πολλούς και καλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα και έχουμε εικόνα. Φίλος μας ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα ο Γιάννης Κεφαλογιάννης μας έστειλε την προεκλογική του κάρτα.

Το λογότυπο του συνδυασμού που κατεβαίνει κάτι μας θύμισε είναι αλήθεια. Όταν το είδαμε λίγο καλύτερα θυμηθήκαμε πως είναι το ίδιο που έχει ο κ. Αποστολάκης στο συνδυασμό του ως λογότυπο. Το είχαμε δει φυσικά κι αυτό από διαρροή προεκλογικών καρτών του αφού δεν το παρουσίασε επίσημα.

Φρόντισε βέβαια να το παρουσιάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός για να το δει ο ίδιος ή οι συνεργάτες του και να του το πλασάρουν ως δικό του! Προχειρότητα είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε γιατί υποτίθεται ότι έχει και κάποιο ειδικό συμβολισμό για την περιοχή και τους κατοίκους και θα εξηγηθεί .

Προεκλογική κοροϊδία και για τους υποψήφιους βέβαια που το περίμεναν πως και πως αλλά και για τους πολίτες που θα πάνε καποια στιγμή να το θαυμάσουν.

Αν έτσι πρόχειρα έχει κάνει copy – paste και το προεκλογικό του πρόγραμμα ο κ. Αποστολάκης από κάποιο άλλο υποψήφιο και τύχει και εκλεγεί τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Βόνιτσα και Ξηρόμερο μαζί!


3 σχόλια:

  1. ειλικρινα κριμαπου ασχολειστε με τετοια θεματα! αντι να ασχολιστε με την ουσια ασχολειστε με μικροβλακειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN NOMIZOYME OTI MΕ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΟΧΙ.ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΒΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΗ...[ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΒΛΟΓΚ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ}ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αποστολάκης θα γίνει Δήμαρχος όσο και να τον κτυπάται ύπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή